Contact

Contact Bouwbureau Gerritse

Wat zijn je plannen?

We zijn altijd bereid om te kijken hoe we kunnen bijdragen aan je project. Neem gerust contact op als er vragen zijn. Gebruik daarvoor onderstaande gegevens.

Contactgegevens

Bouwbureau Gerritse
Kronenburgersingel 231
6511 AR
Nijmegen
06 44 28 06 49
Post@bouwbureaugerritse.nl

Samenwerking met Homevi

Bouwbureau Gerritse werkt gedeeltelijk samen met Homevi: een gelijksoortig bedrijf van voormalig studiegenoot Remco Tacken. Remco studeerde eerder Built Environment aan de voormalige NHTV, nu Breda University of Applied Sciences (BUAS) in Breda en deed ervaring op met onder andere gebiedsontwikkeling. Hij studeert nu “Grootstedelijke vraagstukken en beleid” aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam.

Meer informatie op
www.homevi.nl

FAQ's

Ja. Iedereen mag zelf een omgevingsvergunning aanvragen. Echter dient een aanvraag te zijn voorzien van bijlagen zoals tekeningen en berekeningen. Hieraan worden eisen gesteld. Indien gewenst dienen wij de aanvraag in en onderhouden wij het contact met het bevoegd gezag zoals de gemeente, maar ook met andere partijen zoals een constructeur of adviseur.

Met vergunningvrij bouwen is mogelijk om zonder omgevingsvergunning een woning te verbouwen. Dit geldt alleen voor kleine verbouwingen zoals bijvoorbeeld een dakkapel of een kleine uitbouw. Omdat er veel uitzonderingen zijn moet dit altijd per situatie worden uitgezocht. 
Bel of mail gerust om dit te bespreken.

Dit is geen probleem. Vaak zijn er nog tekeningen van een pand in een gemeentelijk of regionaal bouwarchief te vinden. Zijn deze ook daar niet voorhanden? Dan worden er nieuwe tekeningen opgesteld.